Fotografia aèria

how to create a web page for free

Atrapar imatges des de l’aire 
és una de les nostres passions

La fotografia aèria és una de les nostres fortaleses. Capturar imatges des de l’aire és una de les nostres passions i un dels nostres motius de ser com a organisme. Precisament, vam començar l’aventura d’AerisPixel perquè ens vam començar a especialitzar en aquest tipus d’art.


Aquest àmbit també ens permet arribar fins al màxim detall en personalització. Des de l’aire, fotografiem paisatges, municipis, obres i també altres àmbits i cases d’interès més particular. És a dir, oferim els nostres serveis tant a Ajuntaments, per exemple, com a empreses i particulars.

Us podem ben assegurar que, a vista d’ocell (de moixó), observem l’urbanisme dels nostres municipis, apreciem la naturalesa del nostre entorn i gaudim de perspectives privilegiades que ens enamoren, a més de contemplar els llocs on vivim des d’un altre punt de vista. 

Pel que fa a l’entrega d’aquestes imatges, es pot dur a terme amb els següents suports: digital, en paper revelat químic, en impressió directa, en Foam, Kapafix, en marc (tipus quadre), etc.

Hem atrapat imatges com...

Petit recull de les possibilitats de veure la teva imatge desitjada, a vista d'ocell...